Revitalizanti

Revitalizant EX120 MOTO

8 ml

Revitalizant EX120 MOTO je zasnovan za zaščito proti obrabi, obnovo in zaščito motorjev motorne opreme s kombiniranim ali ločenim mazalnim sistemom z zmogljivostjo do 1000 cm³ (za motorna kolesa, motorna kolesa, motorne sani, osebna plovila in gospodinjska motorna oprema itd.)

XADO Maximum 1 Stage

225ml

Izdelek je oblikovan posebej za osebna vozila s kapaciteto oljnega sistema 3–5 L. Zagotavlja najvišjo protiobrabno zaščito do 100,000 prevoženih km in omogoča takojšnjo obnovo in popravilo motorja in aktivno zaščito med delovanjem vašega vozila.

XADO Maximum Automatic Transmission for Diesel Truck

50ml

Oblikovan za popravilo, obnovitev in protiobrabno zaščito avtomatskih menjalnikov. Med tretmajem avtomatskega menjalnika se na površini kovinskih delov (zobniška kolesa, ležaji, distributorji, sklopke)oblikuje keramično-kovinski sloj. Posledično se obnovi geometrija delov. Univerzalen za vse tipe avtomatskih menjalnikov tovornih vozil, avtobusov in ostale opreme.

XADO Maximum Transmission

30 ml

Izdelek je oblikovan za obnovitev, popravilo in protiobrabno zaščito sestavnih delov mehanskega menjalnika med delovanjem.

XADO Maximum for Diesel Truck

950 ml

Spojina je oblikovana posebej za obnovitveno popravilo in aktivno zaščito dieselskih motorjev visokoobremenjenih vozil. Ta inovativni trikomponentni izdelek kombinira prednosti dvofaznega kompleksnega kovinskega regeneratorja in revitalizanta 1 Korak.

XADO Maximum for SUV

360 ml

Oblikovan posebej za motorje terenskih vozil s pogonom na vsa kolesa (kategorija SUV) in manjših tovornih vozil s kapaciteto oljnega sistema do 10 L.

XADO Revitalizant EX120 za servo krmilnik

8 ml

Izdelek je oblikovan za zaščito proti obrabi in obnovitveno popravilo ojačevalca servokrmiljenja in ostale hidravlične opreme. Med tretmajem enot hidravličnega sistema se oblikuje zaščitni keramično-kovinski sloj na površinah delov črpalnih in izvedbenih enot in prenosov (drsni ventili). Rezultat delovanja je obnovitev izvedbenih parametrov hidravlične opreme.

Atomex Total Flush

250 ml

Čistilec oljnega sistema motorja, čisti ogljik v batnih obročkih. Vsebuje revitalizant.

 

XADO Maximum Transmission for Diesel Truck

50 ml

Oblikovan za popravilo, obnovitev in protiobrabno zaščito sestavnih delov mehanskih menjalnikov tovornih vozil neposredno med delovanjem.

Povpraševanje

Xado Slovenija logo
Postanite Xado partner! Vpišite svoje podatke in postanite naš partner.


Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.