O nas

Distributer izdelkov Xado Chemical Group v Sloveniji je podjetje BV Maziva d. o. o.. Xado Chemical Group je mednarodno podjetje, ustanovljeno leta 1991. V dvajsetih letih delovanje je podjetje postalo eden od vodilnih razvijalcev in proizvajalcev Nano-tehnologije v Evropi.

Sedež XADO se nahaja v mestu Harkov, Ukrajina. To je ključna lokacija obrambne industrije v nekdanji republiki Sovjetski zvezi, bilo pa je tudi središče uglednih znanstvenikov, ki so bili specializirani v skrivnih tehnologijah sovjetjskih vesoljskih in obrambnih programov.

Eno izmed teh naprednih obrambnih tehnologij so intenzivno začeli raziskovati XADO znanstveniki, leta 1998 pa so naredili pravi znanstveni preboj z odkritjem Revitalizacijskega fenomena.

Revitalizanti so Nano-kemične spojine, ki v procesu trenja kovine ob kovino, zagotavlja popolno obnovo obrabljenih kovinskih površin, hkrati pa naredi keramično-kovinsko zaščito pred prihodnjo obrabo.

Tehnologija Xado revitalizantov je edinstvena tehnologija.

Xado je z masovno proizvodnjo Revitalizantov in ostalih proizvodov, ki vsebujejo revitalizacijsko tehnologijo začel leta 1999.

Danes je XADO moderna in dinamična kemična družba, ki nove produkte razvija v certificiranih raziskovalnih središčih XADO Laboratories, ki so opremljeni s tribološkimi in balističnimi laboratoriji, del teh laboratorijev pa sta tudi Izobraževalno in tehnično središče. Le tako lahko dosegajo polne proizvodne zmogljivosti za množično proizvodnjo izdelkov, za prodajo podružnicam po celem svetu.

Kaj počnemo?

Tehnologija Xado izdelkom podaljšuje operativno življenjsko dobo, zmanjšajo porabo energije, ter poskrbijo za manj strupenih emisij v okolju. Xado izdelki tako prihranijo veliko denarja, na račun ohranjanja materialov, energetskih virov in okolja. Skupina Xado je globalno eden izmed glavnih akterjev na področju nanotehnologij.

Zakaj XADO?

Učinkovitost Xado izdelkov je podprta s priznanimi in certificiranimi testi, ki so bili opravljeni v 35-tih državah po celem svetu. Odkritje Revitalizacijskega Fenomena je tako pomemben dosežek, da so ga vključili celo v šolske učbenike in priročnike, kjer preučujejo tribologijo.

Tudi ena izmed najbolj prestižnih Evropskih agencij za certificiranje izdelkov – TUV (Technical Inspection Union of Germany), je potrdila učinkovitost Xado izdelkov.

ISO 9001-2000 Certificirano

Skupina Xado sledi strogim ISO 9001-2000 certifikaciji, s tem pa je zagotovljena kakovost vsakega produkta, ki pride iz njihovih tovarn.

 

Povpraševanje

Xado Slovenija logo
Postanite Xado partner! Vpišite svoje podatke in postanite naš partner.


Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.