Menjalniki

XADO Maximum Automatic Transmission for Diesel Truck

50ml

Oblikovan za popravilo, obnovitev in protiobrabno zaščito avtomatskih menjalnikov. Med tretmajem avtomatskega menjalnika se na površini kovinskih delov (zobniška kolesa, ležaji, distributorji, sklopke)oblikuje keramično-kovinski sloj. Posledično se obnovi geometrija delov. Univerzalen za vse tipe avtomatskih menjalnikov tovornih vozil, avtobusov in ostale opreme.

XADO Maximum Power Steering for Diesel Truck

30 ml

Oblikovan za popravilo, obnovitev in protiobrabno zaščito ojačevalca servokrmiljenja tovornih vozil in ostale hidravlične opreme. Inovativni dvokomponentni izdelek nove generacije, ki kombinira prednosti kovinskega regeneratorja in Revitalizant® 3.generacije.

XADO Maximum Transmission

30 ml

Izdelek je oblikovan za obnovitev, popravilo in protiobrabno zaščito sestavnih delov mehanskega menjalnika med delovanjem.

XADO Revitalizant EX120 za servo krmilnik

8 ml

Izdelek je oblikovan za zaščito proti obrabi in obnovitveno popravilo ojačevalca servokrmiljenja in ostale hidravlične opreme. Med tretmajem enot hidravličnega sistema se oblikuje zaščitni keramično-kovinski sloj na površinah delov črpalnih in izvedbenih enot in prenosov (drsni ventili). Rezultat delovanja je obnovitev izvedbenih parametrov hidravlične opreme.

XADO Atomsko olje ATF III - menjalniško

1 L

XADO Atomsko olje ATF III je najboljše mineralno olje za avtomatski menjalnik

XADO Maximum Transmission for Diesel Truck

50 ml

Oblikovan za popravilo, obnovitev in protiobrabno zaščito sestavnih delov mehanskih menjalnikov tovornih vozil neposredno med delovanjem.

XADO menjalniško olje 75W-90 GL 3/4/5

1L

Inovativno super sintetično univerzalno olje za mehanske prenose. Vsebuje Atomski revitalizant.

Povpraševanje

Xado Slovenija logo
Postanite Xado partner! Vpišite svoje podatke in postanite naš partner.


Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.